Home

Wat doen wij,

Op het gebied van toegepaste elektronica heeft elke organisatie zijn eigen wensen. ELAB electronic systems is daar volledig op ingesteld. Het haalt zijn bestaansrecht uit duidelijkheid en flexibiliteit tegenover de opdrachtgevers. Klanten, die prijs stellen op kwaliteit en betrouwbaarheid.

Als advies, ontwerp- en installatiebureau voor toegepaste elektronica kan ELAB een op elk type opdrachtgever toegesneden totaaloplossing uitwerken.

Het bedrijf levert de volgende diensten en apparatuur,

De bedrijfsstructuur is opgebouwd uit de afdelingen ontwerp laboratorium, montage, onderhoud, documentatie, tekenen en logistiek. Hierdoor houdt ELAB het proces van ontwerp, productie, installatie en onderhoud volledig in eigen hand. Afgezien van de efficiƫnte werkwijze, die hiermee wordt bereikt, leidt dit vaak tot een concurrerende prijsstelling.

De aanschaf van elektronische systemen of installaties vormt vaak een complexe materie. Het gaat bovendien om een belangrijke investering, die vooraf vraagt om gedegen overleg en een duidelijk advies. ELAB is daarin in de meeste gevallen uw aangewezen gesprekspartner. Aan de hand van uw eisen wordt een advies samengesteld, binnen het beschikbare budget. Bij het vervaardigen van apparatuur en het leveren van installaties staat kwaliteit voorop bij ELAB. Daarom wordt uitsluitend gewerkt met top-merken zoals Motorola, Hytera, Icom, Siemens en Panasonic.

ELAB volgt de stormachtige ontwikkelingen in telefoontechniek nauwgezet. Momenteel is al meer mogelijk dan men voorheen dacht. ELAB levert en installeert op de toekomst berekende bedrijfstelefooncentrales. Daarbij is diverse rand-apparatuur verkrijgbaar, zoals DECT draadloze toestellen, headsets, beantwoorders, gespreksrecorders enz. Maar ook “Rugged GSM” oplossingen met mandown fac. en tracking. Op het gebied van telefoontechniek streeft ELAB naar een uitgelezen nazorg. Telecommunicatie is binnen de moderne onderneming immers van groot belang.